Populære moduler restaurant

Lad OCTOPUS være din hjælpende hånd i restauranten og køkkenet!

Hvad enten du har en lille morgenmadscafé eller en stor à la carte-restaurant så kan vi helt sikkert hjælpe med at få fjort arbejdsgangene nemmere, hurtigere og ikke mindst give både gæster og ansatte en rigtig god oplevelse hos jer.

Vi kan både tilbyde online bordbestilling, menukort og betaling, kasseapparat med alle jeres produkter, take away shop, koordinering af selskabets bordplaceringer og meget mere.

Online bordbestilling

Få online bordbestilling på din egen restaurants hjemmeside. Begivenheder kan placeres i et bestemt lokale, så bookinger til den pågældende begivenhed automatisk lander i korrekt lokale. Med modulet modtager du reservationer fra dine gæster døgnet rundt – uden at skulle gøre noget!

Take away shop

Systemet fungerer som en online shop med jeres egne produkter, hvor jeres kunder kan lave en bestilling og sende direkte til restauranten. På ordren kan det bl.a. fremgå, om ordren er betalt online, specielle ønsker og evt. levering. Ordren printes automatisk i restauranten.

Udover alm. Take Away, kan systemet også være ideelt i mange andre sammenhænge: – Fx hvis en hotelgæst ønsker morgenmaden bragt op, hvis der skal serveres en flaske bobler ved ankomst osv. Det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Take Away Odresystem er selvfølgelig fuld integreret til
OCTOPUS-systemet, som I kender det.

E-MENU

E-MENU er kort fortalt dit menukort direkte på gæsternes mobiler.
Med menukortet på gæsternes mobil er det slut med unødig ventetid, før de kan bestille. Gæsterne får en direkte vej til køkkenet og baren, så bestillingen går hurtig igennem, og giver samtidig tjeneren mere tid til den personlige service. 

Der genereres en QR-kode til hvert bord, som gæsterne nemt kan scanne med deres mobiler. På den måde kommer de ind og ser jeres menukort med overskrift, beskrivelse, tekst og pris. Herfra kan de sende bestillinger til køkkenet, samtidig med at være hygiejnemæssigt bedre stillet, da eneste kontaktflade er egen mobil.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
– og prøv systemet gratis!

Vi vil rigtig gerne høre om jeres spisested og fortælle om de OCTOPUS-løsninger, som kunne være ideelt for lige præcis jeres hverdag.

Det er selvfølgelig hélt gratis og uforpligtende at få et tilbud fra os – og vi giver jer gerne adgang, så I kan prøve systemet gratis i 30 dage før en eventuel beslutning om skifte kan tages. 

Bordtegning

Få en nem og overskuelig håndtering af dine bookinger. Du kan nemt og enkelt tegne din restaurants borde via drag and drop. Når du får en stor booking ind, er det nemt at samle flere borde under samme reservation, så du undgår dobbelt booking af et bord.

Med bordtegning kan du oprette ubegrænset antal borde og lokaler, så du også får et godt overblik over bordopstillingen til diverse arrangementer. Systemet sammentæller bookinger, så du får et hurtigt overblik over hvor mange bookinger der er til morgenmad, frokost- og aftenservering.