Om os

OCTOPUS

OCTOPUS rummer alle de funktioner, du behøver i den daglige drift af dit hotel, restaurant, café, bar, B&B, campingplads etc.
Nu slipper du for at skulle opdatere din kapacitet manuelt på hvert enkelt online bookingsite, for OCTOPUS er integreret med Booking.com, Hotels.com, Expedia og mange flere. Opdateringen sker derfor automatisk for hver booking, du modtager, og du undgår overbookinger.

Hverdagen bliver mere effektiv
Du får en tovholder med utroligt mange arme. Kasseapparat, online betaling, bordbestilling og timeregistrering er bare nogle af de funktioner, som OCTOPUS også dækker. Din hverdag bliver mere effektiv, uanset om du udbyder 10 eller flere hundrede værelser, og dermed har du grundlag for en bedre forretning.

Nem oplæring og god service
Vi har udviklet et brugervenligt system og tilbyder både dig og dit personale oplæring, så I nemt kan bruge OCTOPUS med det samme. Der er ingen binding, og vi yder gratis support i almindelig arbejdstid – og besvarer dit opkald inden for 15 sekunder.

 

Historien om OCTOPUS

OCTOPUS er udviklet af televirksomheden ipnordic A/S i Gråsten med direktør Thorben G. Jensen i spidsen. I marts 2015 købte selskabet byens tidligere rådhus og omdannede det til hotel og restaurant under navnet DET GAMLE RÅDHUS. Her opstod idéen til et nyt totalsystem, der skulle gøre det nemmere og billigere at være hotelejer.

Thorben G. Jensen var chokeret over, hvor besværligt og stressende det kunne være, når hotellets kapacitet konstant skulle holdes opdateret på alle de store online bookingportaler. Samtidig blev det en kostbar affære, fordi prisen for booking- og reservationssystemer til både hotellet og restauranten hurtigt løb op i mange tusinde kroner. Sammen med ipnordics IT-udviklere gik han i gang med at udtænke ét samlet system, der skulle imødekomme alle de udfordringer, man oplever som hotelejer. Det var samtidig væsentligt at tage højde for både pris og brugervenlighed, så alle kan være med – uanset om man driver en lille Bed & Breakfast i Skagen eller et stort hotel i København.

Kender man ipnordic A/S, kender man også den unikke kundeservice, og den er nu ført videre til OCTOPUS;

Ingen binding og gratis support alle hverdage kl. 09-15.

Support

Lonni Krause

Supportchef

Billy Jensen

Supporter

Sarah Misser Larsen

Supporter

SALG

Jesper Wollenberg

Salgskonsulent

Regnskab

Torben Virkus

Bogholder

Camilla Bentzen

Studiemedhjælper  

Ledelse

Thorben G. Jensen

CEO

Henrik Jakobsen

Salgs- og Afdelingchef

Lars Plehn

CFO