Anbefalinger

Anbefalinger fra OCTOPUS-kunder

Vi bliver så glade, når vi modtager beskeder fra kunder, hvis hverdag er blevet nemmere med den intelligente software fra OCTOPUS.
Her er et udpluk af anbefalinger.

Ring +45 73 700 100 – for mere information og flere referencer.

Efter en totalrenovering af Fanø Krogaard i 2020, havde vi brug for et simpelt system til drift af vores restaurant og 25 værelser, som vi alle hurtigt kunne lære at bruge – også for vores sæsonpersonale.
Derudover var det også vigtigt med et system, der kunne integrere med vores øvrige systemer.

En af grundende til at OCTOPUS var øverst på ønskelisten over PMS-systemer, var især den utrolig brugervenlige platform og integration mellem restaurant og hotel. 

Vi er stadig rigtig glade for at bruge OCTOPUS i alle afdelinger – fra reception og rengøring til konferencestyring og tjenere.
OCTOPUS-teamet er serviceminded, lytter til vores ønsker, løser vores udfordringer og er tilgængelige i mange uundværlige situationer. Det sætter vi stor pris på!

Vi giver OCTOPUS vores klare anbefalinger.

Værtinde, Mette Hyttel

Fanø Krogaard

GlamsBjergHus

Vi anbefaler OCTOPUS, fordi det er et rigtig godt system. Det er pålideligt, har en masse god udvikling bag sig – og ikke mindst nemt for os at bruge og oplære kolleger i.

Vi er især glade for funktionerne ved bookinger. Dette gælder både i forbindelse med udlejning af vores lejligheder samt når vi har selskaber og møder i huset.

Udover at være rigtig glade for systemet og dets mange muligheder, har OCTOPUS også en rigtig god support- og udviklingsafdeling. Vi møder altid glade medarbejdere, som assisterer og forklarer, hvis vi har brug for hjælp.

Receptionist, Maria
Hotelchef, Andreas

Vi har brugt OCTOPUS på vores 3 hoteller i et par år og er godt tilfredse. OCTOPUS er et brugervenligt system, som tydeligvis er udviklet i dette årti – i modsætning til de systemer, vi tidligere har brugt. Systemet er nemt og intuitivt, hvilket gør det nemmere at oplære nye kolleger, som hurtigt kan begå sig i systemet.

Vi er især glade for sammenkædningen med OTA’er, det fungerer rigtig godt. OCTOPUS opdaterer automatisk OTA’erne, så vi ikke pludselig står med overbookinger. Vi skal kun ændre tilgængelighed og priser, som automatisk sendes ud til OTA’erne, ligesom bookingerne ryger direkte ind i vores system.

 
En anden meget væsentlig ting er, at OCTOPUS ikke begrænser antallet af brugere, licenser og arbejdsstationer. Det betyder, at en medarbejder faktisk kan sidde hjemme i stuen og passe reception og telefon, lave vagtplaner osv.

 
Rapporter og statistikker er overskuelige og logiske – og hvis der mangler en rapport, er OCTOPUS altid villige til at lave den, som regel endda gratis.

Supporten er effektiv, venlig, imødekommende og ikke mindst yderst kompetent. Vi vil gerne anbefale OCTOPUS til alle andre i branchen.

Ejer, Torben Larche

Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel & Hotel Nilles Kro

Hotel Bethel

OCTOPUS er et nemt og intuitivt system – og nye medarbejdere forstår hurtigt, hvordan systemet fungerer.

Vi er især glade for OCTOPUS’ nemme indrapportering til Danmarks Statistik ved blot ét enkelt klik og rengøringsappen, der hjælper os med hurtigt at få værelserne klar til ny indcheckning. Systemet er smart og fleksibelt – fordelen med det nye system er, at det er muligt at komme med ændringer og ideer til nye tiltag. Og så er det klart en fordel, at der ingen binding er på systemet.

Hoteldirektør, Dorte Jensen

OCTOPUS er en virksomhed med ideer og visioner inden for bookingsoftware. Det er dejligt, at kassesystem, bookingsystem og konferencesystem er samlet i ét og samme program. Vi er specielt glade for den statistik, vi kan trække ud af programmet; ved hjælp af statistikken kan vi optimere egen drift. Og så er der altid hurtig hjælp at hente i supporten – det betyder meget.

Kromand, Peder Christian Holm Pedersen

Hvalpsund Færgekro

Danhostel

I løbet af efteråret 2019 skiftede vi 31 Danhostels over til OCTOPUS. Det, der i sådan en proces, kan virke uoverskueligt, sørgede OCTOPUS for at gøre overskueligt, både for vores 31 Danhostels – men også for hovedkontoret, som sidder med alle integrationerne fra bookingsystemerne til statistiksystemer, CRM, CMS og Rating system.


De har den bedste support med dygtige og tålmodige medarbejdere – som altid står klar til at hjælpe, hvis man er gået i stå med systemet eller har behov for at justere opsætningen.

Online og Marketingchef, Anette Brylov Hansen

Vi har valgt OCTOPUS som samarbejdspartner, fordi OCTOPUS er uden binding, prisvenligt, nemt og overskueligt for vores personale at betjene – også for reservetjenerne, fleksibelt at arbejde i, automatisk opdateret på alle bookingportalerne, såsom booking.com, Expedia.com etc. – takket være den smarte ChannelManager, nemt tilgængeligt online med egen bookingsoftware på både hotel- og restaurantniveau samt har fokuseret på at yde den bedste support

Ejer, Hans Ravn

St. Binderup Kro

StBinderupKro

Residens Møen

Vi skiftede til OCTOPUS i maj 2018 – efter længere tids overvejelse. Et skifte fra et stort og gammelt til et ungt og dynamisk system er ikke uden udfordringer, da forandring som oftest kræver brud med vaner, nye arbejdsgange og accept af, at der indledningsvist ikke kan trækkes de helt samme data.


Vi har siden skiftet oplevet en service ud over det sædvanlige – med et team af venlige, smilende og glade medarbejdere, der hele vejen igennem har taget imod os med åbne arme og en stor hjælpsomhed – som gør hele forskellen. Vi kan varmt anbefale OCTOPUS til andre hoteller.

Ejere, Brit og Christian Petersen

Det bedste der skete for os i 2017 var, at vi fandt OCTOPUS. Verdens bedste og mest brugervenlige system at arbejde med. Slut med at holde øje med hvor mange hotelværelser, der er tilbage samt at flytte rundt på dem imellem bookingplatformene.

Et let overblik med rengøring af værelser og et godt kasseapparat, der er integreret sammen med e-conomic. Nu har vi tid til det, vi brænder for, nemlig vores gæster. Vi kan på det varmeste anbefale OCTOPUS.

Ejere, Esbern Juhl & Thomas Havskjær

Godstedlund B&B

Femmasteren

Jeg var ikke tvivl om at skippe mit tidligere system, og i stedet få OCTOPUS, da jeg fandt det på nettet. Og det kunne kun blive godt, når direktøren selv var både hotelejer og IT-udvikler.


OCTOPUS er meget fleksibelt og nemt at bruge. Jeg har mere tid og ro til mine gæster. Jeg har været med næsten fra starten, og jeg er meget positiv over den udvikling, som virksomheden er igennem. Det er også til gavn for mig og Femmasteren.


Supporten er altid hjælpsom og venlig. Den største gave ved OCTOPUS har været den lille knap, som hedder ’Indberetning til Danmarks Statistik’; for hvor det før kunne tage timer at finde ud af sammentællingen, tager det nu kun 10 sekunder at indberette.

Ejer, Ulla Nørgaard