Moduler og priser

OCTOPUS er udviklet til både store og små virksomheder. Om det er en enkelt tennisbane, som du vil leje ud hen over sommeren – eller et døgnåbent hotel med 300+ værelser. 
Man kan til- og fravælge præcis, som man ønsker sit set-up. Ens for alle kunder er, at alle modulerne vi har udviklet, er inkluderet i prisen. Det giver en frihed til at udnytte systemet til fulde og samtidig slippe for uforudsete regninger eller betale for et produkt, som måske ikke bruges ’nok’.

Systemet er tænk som en hjælpe hånd til netop jeres hverdag.
I kan både vælge at have forskellige systemer, eller lade OCTOPUS klare det hele. Måske har I kun brug for hjælp til køkkenbonner, rengøringslisterne eller lign. OCTOPUS sætter strøm til dine arbejdsgange og gør lange arbejdsgange betydeligt hurtigere/automatiserede, så I kan have fokus på lige præcis dét I vil.

Læs mere om vores software her på siden, og ring til os for en uforpligtende snak:

+45 73 700 100​

Hos OCTOPUS er det nemt at beregne sin månedlige abonnementpris. I betaler kun pr. værelse/lokale – ingen ekstra, skjulte gebyrer.

0-9 værelser: 1095,-
10-19 værelser: 2195,-
20-29 værelser: 3295,-
30-39 værelser: 3895,-  
40-49 værelser: 4395,- 

50-59 værelser: 4995,-
60-69 værelser: 5495,-
70-79 værelser: 6095,-
80-89 værelser: 6595,-
90-99 værelser: 7195,-

0-9 værelser: 1095,-
10-19 værelser: 2195,-
20-29 værelser: 3295,-
30-39 værelser: 3895,- 40-49 værelser: 4395,-

50-59 værelser: 4995,-
60-69 værelser: 5495,-
70-79 værelser: 6095,-
80-89 værelser: 6595,-
90-99 værelser: 7195,-

>100 værelser? Kontakt os for tilbud
Fysisk undervisnings- eller kursusdag: 5.495,-

HOTELBOOKING

Hotelbookingen kan håndtere flere hoteller i samme software. Den smarte Channel Manager sørger for at bookinger fra online bookingportaler, såsom Booking.com, Hotels.com, Expedia og mange flere, automatisk opdateres i Hotelbookingen. Channel Manager holder samtidig alle bookingportaler synkroniserede med både priser og ledige værelser, så overbooking undgåes.

Online booking kan også ske via et OCTOPUS-link på jeres egen hjemmeside, så jeres gæster kan booke direkte hos jer.

Hotelbookingen giver en fleksibel, visuel oversigt over værelsesbestillinger, priser og ledighed med nemt skift til andre tidsperioder og hurtig opdatering af fx priser. Systemet tilbyder desuden multibestilling af værelser, drag & drop flytning af værelser, CTRL-drag for kopiering af booking samt styring af betaler.

Softwaren er intuitiv og fleksibel at arbejde i, og muliggør bl.a. automatisk bordbestilling i morgenmadsrestauranten, og blokering af værelser, værelsesgrupper eller hele hotellet ifm. renovering eller andet.

Hotelbookingen leverer også ankomst- og afrejselister, gæstelister samt e-mail og udskrift af bekræftelser, påmindelser samt fakturaer til gæsterne på dansk, engelsk og tysk.

Softwaren er inklusive rapporter, belægningsprocenter for værelser, værelsesgrupper og hele hotellet, booking-historik samt omsætningsrapporter – ofte leveret i form af pivottabeller.

Moduler til hotelbooking:

OCTOPUS Konferencesystem er en totalstyring af alle konferencebehov. Softwaren giver det samlede overblik over selv de mest komplekse konferencer.  

Opbyg konferencer fra A til Z. Tilknyt bestemte lokaler og lokationer til konferencen – også på bestemte tidspunkter. Dermed kan en samlet tidsplan styres og justeres i Konferencesystemet. Ekstra ressourcer i form af fx AV-udstyr og blomsterdekoration kan nemt tilføjes.

Softwaren giver også det store overblik over alle lokaler og hotelbookinger i forbindelse med konferencen. Softwaren tilbyder desuden selskabsstyring og opgavelister med beskrivelser af servering på valgte tidspunkter. Et smart værktøj ift. bemandingsplanlægning og opgavestyring blandt personalet.

Lav nøglekort til dine gæster via det smarte Salto/Vingcard adgangskontrolsystem – også på forhånd. Nøglekortene virker kun i den relevante periode.

Send automatisk tilfredshedsundersøgelser til gæsterne efter besøget. Tilfredshedsundersøgelserne kan skræddersyes efter behov og er tilgængelige på dansk, engelsk og tysk. Spørgeskemaerne er som standard udarbejdet med få, korte, relevante og overskuelige spørgsmål for gæsten.

Mulighed for at sætte online side op, så gæsterne kan booke direkte på egen hjemmeside. Ved integration til onlinebetaling med reepay eller nets easy kan gæsterne betale direkte online.

Med integration mellem OCTOPUS og både nets easy og reepay inkluderer det også, at I pr. mail kan sende betalingslink ud til gæster. Det kan fx benyttes til opkrævning af reservationsgebyr eller depositum.

Modtager du også virtuelle kort, kan I via OCTOPUS trække dem direkte sammen med integrationen til reepay. 

Automatisk elektronisk indrapportering til Danmarks Statistik.

Smart opgavestyring integreret i ét system. Opret opgaver på gæstehenvendelser og tildel til relevante medarbejdere.

 • Emails kan automatisk komme ind i systemet som opgaver, som kan prioriteres og sendes videre rundt i organisationen.

 • Med rengøringsmodulet i systemet får I en automatisk rengøringsstatus for alle værelser – også ved ’blivere’. Den smarte fotoregistrering giver en hurtig behandling af ad hoc-reparationer og glemte genstande. App’en tilbyder også noter til rengøringspersonalet og minibar-registrering.

 • Det gør det nemt at holde styr på status på alle værelser – både dem hvor gæsterne rejser og dem,  hvor de bliver.

 • Rengøringspersonalet kan nemt se, hvor de kan gå i gang, og hvilke værelser der endnu ikke er ledige. Det betyder nemmere arbejdsgange og hurtigere behandling af værelserne.

 • Den elektroniske rengøringsliste viser straks, når gæster tjekker ud – så rengøringen kan gå i gang.

 • Personalet kan løbende registrere, at værelserne er rengjorte og klar til indtjekning. Det fremgår øjeblikkeligt i systemet i receptionen – så du fx har mulighed for at tilbyde ventende gæster deres værelse før tid.

 • Der er fotoregistrering til dokumentation af ad hoc reparationer, der skal udføres – som kan ses i receptionen.

 • Glemte genstande registreres nemt med billede – som kan ses i receptionen, der har direkte adgang til den seneste gæsts kontaktoplysninger.

 • Det er nemt at registrere status på minibaren og skrive noter.

Integreret timeregistrering med eksportfunktion til excel. Medarbejderne registrerer deres timer via en hjemmeside, der både kan tilgås fra pc og mobile enheder.

Opret flere brugere i OCTOPUS – også med forskellige brugertyper og adgange.

Gæsten kan fx læse alt om hotellet, området, oplevelser, parkering, tilbud osv.

 • Gæsten kan nemt ændre personlige oplysninger som e-mail, navn og fakturaadresse, og når dette gemmes, opdateres oplysningerne på bookingen i OCTOPUS
 • Ved gruppebooking kan man – fra den Personlige Gæstebog – selv opdatere bookingen i OCTOPUS med gæstenavne

Eksempel på fuld self-service flow:
• Gæsten laver booking på booking.com til dit hotel
• OCTOPUS sender ordrebekræftelse på SMS/mail til gæsten. Der sendes link til den Personlige Gæstebogen, samt betalingslink (hvis booking ikke er betalt på booking.com)
• Gæsten betaler nemt fra mobilen via betalingslink
• Gæsten modtager kvittering, samt evt. PIN-kode for adgang til hotellet og instruktion om adgang til værelse
• Første gang gæsten benytter PIN-kode, udføres der automatisk check-in
• Gæsten kan bestille ekstraydelser og betale via Personlig Gæstebog
• Gæsten kan selv tjekke ud – hvis saldo ikke er betalt, udføres betaling via mobil før tjek-ud
• Faktura sendes til Personlig Gæstebog, så kan gæsten finde den der

Dette system kan bl.a. håndtere fuld self-service-koncept, så gæster selv kan tjekke ind via PIN-kode.

Scor nogle værdifulde point ved dine gæster.
Der er ingen grund til, at dine gæster skal stå i kø for både at få udleveret og aflevere værelsesnøgler – de har måske allerede oplevet kø i fx trafikken eller lufthavnen, så endnu en kø ved slutdestinationen kan virke uoverskuelig!

 Vi har integration og samarbejder med flere udbydere af elektroniske låsesystemer – og vi oplever kun gladere kunder og meget kortere tid på administrative opgaver for personalet.

Eksempler på klare fordele:

 • Priserne er nu kommet væsentligt ned i pris.
 • Spar tid i receptionen ved fx nøgleudlevering, fakturaprint osv.
 • Gæsten får automatisk tilsendt koden om morgenen på 1. dagen af opholdet.
 • Dørkoder kan indstilles, så de først bliver sendt til gæsten, når der er betalt for opholdet.
 • Har du lokaler, som ikke alle skal kunne tilgå? Giv gæsterne personlige adgange til fx fitness, pool, selskabslokaler, legerum eller lign.
 • Gæsten kan – efter udlevering – selv ændre sin kode via Personlig Gæstebog (der tjekkes automatisk i systemet, om den er ledig).

Add-on-modulet er kun begrænset af fantasien. Vi har fx ”Parkering” i OCTOPUS-systemet. Når gæsterne bestiller et ophold, kan der tilvælges en parkeringsplads. Når der ikke er flere ledige pladser, vil de næste gæster ikke få dette tilbudt.

Modulet kan også være relevant, hvis I fx tilbyder reservation af cykler og kanoer, mulighed for massage, rundvisning eller køb af en kold flaske champagne på værelset ved ankomst.

kasseapparat

Moduler til kasseapparat:

Integrer det online e-conomic bogføringssystem med OCTOPUS, og håndtering og bogføring af fakturaer og kvitteringer bliver nemmere end nogensinde. Alle betalinger linkes til kundekonti, og alle ordrelinjer, betalinger, kasserapporter og fakturaer overføres automatisk til dit e-conomic system.

Med OCTOPUS Kasseapparat har du mulighed for at integrere din NETS betalingsterminal med OCTOPUS.
I samarbejde med NETS tilbyder vi to terminaltyper til fast og trådløs brug.

Hvis dit hotel eller restaurant har en NETS indløsningsaftale, supporterer vores løsning DCC. Med DCC kan du tilbyde dine udenlandske kunder at betale i egen valuta, selvom afregning foregår i DKK. Du modtager automatisk en provision fra NETS på 1% af transaktionsværdien.

Integrationen gør også betalingsflowet mere effektivt:
– Tast betalingsdata direkte på PC-skærmen i OCTOPUS
– Tast færre betalingsdata i betalingsflowet end tidligere
– Automatisk opkrævning af gebyrer

Ring til os på 73 700 100, hvis du vil vide mere

Slut med de dyre og driftstunge terminaler!

Vores samarbejde med Vibrant gør, at I hurtigt, simpelt og ikke mindst sikkert kan modtage betalingskort direkte i en app på en Android-telefon.

Det vil sige, at I kan afskaffe de fysiske terminaler og altid have en betalingsløsning på jeres Android-enheder med NFC-kortlæser – fx i restauranten, på badebroen ved kanoudlejningen eller ved levering af to-go mad. Vibrant tilbyder deres betalingsløsning uden opstartsgebyr og bindingsperiode. Det eneste, I som virksomhed betaler for, er transaktionsgebyret. På danske og EU/EØS kredit- og debitkort er dette kun 0,99%. I kan oprette alle de terminaler som I har behov for uden ekstra omkostninger og alle jeres transaktioner kan ses i et brugervenligt overblik og eksporteres til PDF- og CSV-filer.

Læs mere her

Håndtér ubegrænset antal af valuta.

Opret og udskriv gavekort direkte i OCTOPUS. Vælg udløbsdato, beløb og beskrivelse, og skriv en personlig tekst til modtageren.
Alle gavekort håndteres med unikke ID. Gave- og dealbeviser via fx SPOTdeal, Travel-deal og Small Danish Hotels kan også håndteres med dette modul.

Se eksempel på en online løsning, som kan implementeres på jeres hjemmeside med en knap eller simpelt link direkte til køb af gavekort hos jer.

Få fuld kontrol over alle jeres Take Away-ordrer
Take Away Ordresystem fungerer som en online shop med jeres egne produkter, hvor jeres kunder kan lave en bestilling og sende direkte til restauranten. På ordren kan det bl.a. fremgå, om ordren er betalt online, specielle ønsker og evt. levering.
Ordren printes automatisk i restauranten.

Udover alm. Take Away, kan systemet også være ideelt i mange andre sammenhænge:
– Fx hvis en hotelgæst ønsker morgenmaden bragt op, hvis der skal serveres en flaske bobler ved ankomst osv. Det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Take Away Ordresystem er selvfølgelig fuld integreret til OCTOPUS-systemet, som I kender det.

Med en integrationen til MobilePay, gør vi modtagelse af digitale betalinger nemmere end nogensinde før – og overholder selvfølgelig stadig SKAT’s krav.

Kasseapparatet har alle de funktioner, som et moderne software kasseapparat skal have, herunder kontant betaling, betaling med kreditkort, betaling med MobilePay, betaling med gavekort, regning, splitregning og kasseafstemning.

Du får et fuldstændig brugertilpasset arbejdsvindue med valgfri opsætning af produkter, farver, varegrupper og priser. Kasseapparatet er intuitivt og fleksibelt at arbejde i, og tilbyder bl.a. rettelse af tekster og priser under indtastning, som gør det muligt at oprette varer on the fly.

Kasseapparatet kan også udskrive, gemme og hente kvitteringer, udskrive køkkenbonner, udskrive fakturaer samt levere kasserapporter i form af pivottabeller.

Mulighed for fuld integration med e-conomic. Se moduler herunder.

bordbestilling

Bordbestillingen kan håndtere flere restauranter, barer og konferencelokaler i samme software. Systemet giver et overskueligt og samlet overblik over alle bestillinger. Herunder bestilling af borde, lokaler, lokationer – med valg af antal voksne, antal børn, højstole, flag på bordet etc.

Systemet er fleksibelt at arbejde i, og tilbyder bl.a. overstyring af begivenheder, fx hvis restauranten er lukket for frokost en enkelt dag.

Modulet har indbygget begivenhedshåndtering ved mærkedage og arrangementer, og kan udskrive selskabs- og dagskøreplaner for alle bestillinger, som giver et klart overblik og udgangspunkt for dagens personale.

Systemet tilbyder også e-mail/SMS-bekræftelser og påmindelser til gæsterne, samt omsætningsrapporter – ofte leveret i form af pivottabeller.

Moduler til bordbestilling:

Med OCTOPUS bordtegning kan du nemt lave en grundtegning over restaurantens inventar, som giver et hurtigt og fleksibelt overblik over alle borde. Bordtegningerne kan nemt flyttes rundt, sættes sammen og tilpasses til dagens samlede program, herunder diverse arrangementer og serveringer. Det er nemt at åbne kasseapparatet direkte via bordtegningen. Du kan oprette et ubegrænset antal borde og lokaler. 

Med kalendervisning er det muligt at se fremtidige bookinger for hvert enkelt bord samt over hele restauranten. Systemet holder hele tiden styr på bookingerne og du kan altid får en oversigt over antal bookinger for morgenmaden, frokost- eller aftenserveringen både pr. restaurant, lokale eller samlet for alle.  

Send automatisk tilfredshedsundersøgelser til gæsterne efter besøget. Tilfredshedsundersøgelserne kan skræddersyes efter behov og er tilgængelige på dansk, engelsk og tysk. Spørgeskemaerne er som standard udarbejdet med få, korte, relevante og overskuelige spørgsmål for gæsten.

Online bordbestilling via restaurantens egen hjemmeside. Begivenheder kan placeres i et bestemt lokale, så bookinger til den pågældende begivenhed automatisk lander i korrekt lokale. Bookingerne kan vises både på bordtegninger og i bordbestillinger. 

Systemet kan opsættes, så gæsten automatisk får en SMS bekræftelse ved booking, samt en påmindelse før besøget. 

E-MENU er kort fortalt dit menukort direkte på gæsternes mobiler.
Med menukortet på gæsternes mobil er det slut med unødig ventetid, før de kan bestille. Gæsterne får en direkte vej til køkkenet og baren, så bestillingen går hurtig igennem, og giver samtidig tjeneren mere tid til den personlige service. Der genereres en QR-kode til hvert bord, som gæsterne nemt kan scanne med deres mobiler. På den måde kommer de ind og ser jeres menukort med overskrift, beskrivelse, tekst og pris. Herfra kan de sende bestillinger til køkkenet, samtidig med at være hygiejnemæssigt bedre stillet, da eneste kontaktflade er egen mobil.

Der er mange gode grunde til at bruge E-MENU
Med vores sprogmodul, kan gæsterne selv vælge, hvilket sprog de ønsker at læse menukortet på. Lige nu tilbydes der automatisk oversættelse af 9 sprog (dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk, fransk, italiensk, spansk og tyrkisk), og vi arbejder på at få endnu flere til. Derudover kan gæsterne se billeder af jeres mad, hvis I ønsker dette – det inspirerer til merkøb samt reducerer fejlkøb.

E-MENU kan skræddersyes til netop jeres behov
Hvis I ønsker at tilbyde borde udendørs med en speciel menu, kan I nemt oprette nye QR-koder, som er tilknyttet disse borde. Ligeledes er det nemt at indstille tidsintervaller for fx frokost- og aftenmenu. I angiver selv tiden, så det rigtige menukort vises ved scanning på et givent tidspunkt. På denne måde sikrer I fx at gæsterne ikke kommer til at bestille en frokostret under aftenserveringen.
Er jeres tjenere udstyret med en mobil, vil de også kunne scanne QR-koden og tage imod bestillingen. Så er der stadig personlig betjening, men man slipper for de håndskrevne sedler, som skal tastes ind i systemet efterfølgende.

E-MENU kan også bruges til selskaber
Afholdes der et lukket arrangement i jeres lokaler, hvor gæsterne har aftalt en anden pris og et specielt udvalg, kan der også laves menukort hertil. Det er fx smart, hvis værten ved arrangementet har bedt om, at der kun skal serveres vand, øl og vin at drikke – de vil så være de eneste 3 ting, som vil fremgå af menuen, når gæsterne scanner QR-koden for bestilling.

Vi er klar til at hjælpe 24/7/365

Vi har åben for vores kundeservicetelefon alle hverdage. Har du brug for support uden for vores normale åbningstid så er vores vagttelefon altid åben
– 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året!