LAV EN PERSONLIG ONLINEBOOKING

Hos OCTOPUS tilbyder vi alle kunder en gratis onlinebooking som man kan linke til direkte fra egen hjemmeside. Her kan gæster nemt booke deres ophold eller bord, som automatisk vil blive registreret i vores system.

Ønsker man yderligere designmuligheder end dem, vi har udviklet, har vi et åbent API, som gør det muligt selv at designe videre på integrationen. Vi sættes gerne i forbindelse med jeres webudvikler, som gratis kan få tilsendt vores API-dokumentation.

Som alternativ kan vi også anbefale FreshBooking

OCTOPUS-kunde Fanø Krogaard bruger FreshBooking

Bookingformularen på deres hjemmeside er integreret med deres eksisterende design.
Se billeder af systemet nedenfor eller gå direkte til deres
hjemmeside.

 

Efter en totalrenovering af Fanø Krogaard i 2020, havde vi brug for et simpelt system til drift af vores restaurant og 25 værelser, som vi alle hurtigt kunne lære at bruge – også for vores sæsonpersonale.
Derudover var det også vigtigt med et system, der kunne integrere med vores øvrige systemer.

En af grundende til at OCTOPUS var øverst på ønskelisten over PMS-systemer, var især den utrolig brugervenlige platform og integration mellem restaurant og hotel. 

Vi er stadig rigtig glade for at bruge OCTOPUS i alle afdelinger – fra reception og rengøring til konferencestyring og tjenere.
OCTOPUS-teamet er serviceminded, lytter til vores ønsker, løser vores udfordringer og er tilgængelige i mange uundværlige situationer. Det sætter vi stor pris på!

Vi giver OCTOPUS vores klare anbefalinger.

Værtinde, Mette Hyttel

Fanø Krogaard