Undgå nedbrud - OCTOPUS PMS

Undgå nedbrud, panik og håndskrevne bookinger

Der er ingen, som kan sikre sig 100% mod hackerangreb, men OCTOPUS kan tilbyde dig den optimale sikkerhed. Desuden har vi sørget for, at du dagligt kan hente alle dine bookinger og reservationer ud i en fil, der er læsbar i de fleste systemer. Dermed kan en katastrofe reduceres til et mindre bump på vejen.

Desværre stiger hyppigheden af hackerangreb verden over – også i vores branche. Hvis jeres virksomhed bliver ramt, risikerer I at miste alle data, der ligger i jeres system. Resultatet er kaos.

Kernen i al hotel- og restaurationsdrift er de vigtige bookingdata. Uden dem arbejder vi i blinde. Da vi også selv driver hotel- og restaurationsvirksomhed, ved vi præcist, hvor ødelæggende det vil være, hvis data forsvinder. Derfor tilbyder vi en smart og vigtig funktion i OCTOPUS.


SELVOM UHELDET ER UDE, KAN I STADIG SERVICERE JERES KUNDER

I OCTOPUS kan I, når som helst, hente en fil med alle jeres bookinger og reservationer. I bestemmer naturligvis selv, hvor tit I vil gøre det. Det kan være én eller flere gange dagligt. I vælger også selv, hvem i jeres virksomhed, der skal have adgang til at hente filen. Med filen på fx en bærbar harddisk har I sikret alle oplysninger – også efter et eventuelt hackerangreb. Filen kan indlæses ikke blot i vores system, men i de fleste andre bookingsystemer.


INGEN BINDING – FRIHED TIL AT VÆLGE

Da I kan eksportere alle jeres bookingdata, gør det også et eventuelt leverandørskifte enkelt og ubesværet. Vi binder jer ikke med årelange kontrakter hos OCTOPUS. Derfor gør vi os umage, da tilfredse kunder er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Kontakt os, for at HØRE MERE ELLER SOM KUNDE få aktiveret funktionen: