Vi har i flere år været glade brugere af OCTOPUS-systemet – men rejsen blev endnu mere anerkendelsesværdig, da vi tog skridtet ud af et kædesamarbejde og dermed blev 100% selvstændige med 33 comfort dobbeltværelser og 5 familieværelser. Vi skulle lave helt om på alt fra arbejdsgange og struktur til værelsesfordelinger og opsætninger. Overgangen betød, at vi nu kunne få vores ønsker opfyldt og implementere en masse funktioner fra OCTOPUS til vores hverdag. Det gav os færre manuelle klik og dermed mere tid til andre ting.

Udover bookingdelen med direkte integrationer til – og styring af – vores OTA’er, bruger vi også kasseapparat og faktureringsdelen meget. Små simple funktioner som en reminder-SMS til gæster før, under og efter opholdet har også givet os en stor tidsbesparelse og kundetilfredshed.

Det bedste ved OCTOPUS er den utrolige kundeservice. Jeg kan ikke understrege nok, hvor fantastisk samarbejdet med deres team er. De griber altid vores idéer og feedback positivt – Det føles faktisk som om vi er kolleger. Deres personlige og lynhurtige service er virkelig essentielt for os. Det giver os en kæmpe frihed, da vi bevæger os 10.000 km. i timen – Hos os er der sjældent langt fra idé til handling. Derfor er det en KÆMPE faktor for os, at vi har et system, vi stoler på og som følger med os!

Ejer af KonceptHotel, Vicky Nielsen

TAK

Tak til alle vores kunder for støtten – og ikke mindst feedback i form af fx disse anbefalinger.
Dem er vi både glade for og utrolig stolte af.