Da jeg startede på Kayak Bar havde vi ikke et samlet system til alle vores ordrer. Det meste foregik i Excel, Outlook og E-conomics. Med stigende antal besøgende i både vores bar og restaurant, til events, selskaber og kajakudlejning satte vi os for at finde ét samlet system, som kunne håndtere alle vores projekter fra start til slut – Dét fandt vi i OCTOPUS.

Vi havde et nemt skifte og alle ansatte var hurtigt i gang på den simple og intuitive OCTOPUS-platform. Skiftet har betydet en fast struktur, så vi bl.a. undgår de fleste menneskelige fejl under travlhed – og med online betalingsmodul sparer vi også tid. 

Det giver os samtidig en tryghed, at vi kan sikre os, at regninger straks bliver betalt.

Vi er storforbrugere af bookingdelen og kasseapparatet. Systemet giver os altid det fulde overblik og så har vi utrolig nemt ved at oprette begivenheder. Med online booking-modulet kommer gemte events straks til salg på vores hjemmeside, så vi ser lynhurtigt både bookinger og betalinger tikke ind automatisk. Det giver os igen store tidsbesparelser, at vi hverken skal oprette og registrere gæster samt holde øje med betalinger eller efterfølgende sende regninger. 

Jeg anbefaler OCTOPUS til alle i branchen, store som små, som gerne vil have et totalsystem, som giver større økonomisk sikkerhed samt mere tid til personlig gæstebetjening. 

Operational Manager hos Kayak Bar, Kashan Robins

TAK

Tak til alle vores kunder for støtten – og ikke mindst feedback i form af fx disse anbefalinger.
Dem er vi både glade for og utrolig stolte af.