Hotel Steenbergs er et selvbetjeningshotel med 18 værelser og 2 lejligheder i Nykøbing Mors. Vi besluttede os for at skifte til OCTOPUS primært på grund af deres integration med E-conomics og dets enkle og intuitive registrerings- og bookingfunktioner. Selvom vi kom fra et godt system, blev det hurtigt for tungt og kompliceret – Vi er imponerede over, hvor hurtigt vi kom i gang med – og blev glade for – OCTOPUS.

Overgangen fra vores tidligere system til OCTOPUS var effektiv, og det har virkelig gjort vores hverdag lettere med store tidsbesparelser. Vi bruger især styringen af elektroniske låse og det bliver ofte rost af gæster, som er glade for ikke at skulle stå i kø eller ankomme på et bestemt tidspunkt i en reception for ud- og indlevering af en fysisk nøgle.

Det har også skabt en utrolig frihed til vores vagtpersonale. Med en receptionistløs ind- og udtjekning i ydertimerne kan der opstå spørgsmål fra gæster, men med hele systemet fungerende på vores telefoner, kan vi nu hurtigt hjælpe dem videre med alt i forbindelse med bookingen – Før var vi nødsaget til at køre til hotellet. Systemet har gjort det muligt for os altid at være tilgængelige for vores gæster på en mere effektiv måde og samtidig givet os tid til mange andre ting.

Vores ”Trustbar” (Køb fra køleskab direkte via mobilbetaling) er især et hit blandt vores gæster, som hele døgnet kan forsyne sig med drikkevarer og betale via en simpel QR-kode fra OCTOPUS-systemet.

Vi sætter også stor pris på, at hele systemet inkl. integrationer konstant opdateres. Det betyder, at vi ikke længere behøver at vente på at se vores seneste registreringer eller få de nyeste funktioner.

Alt i alt har skiftet til OCTOPUS virkelig gjort en forskel for os og vi er meget tilfredse.

Simone Hansen, Hotelværtinde & Morten Christoffersen, Hotelchef hos Hotel Steenbergs

TAK

Tak til alle vores kunder for støtten – og ikke mindst feedback i form af fx disse anbefalinger.
Dem er vi både glade for og utrolig stolte af.