Frit antal brugere med personlig adgang

Med OCTOPUS ved hånden – hvad enten det er ved skrivebordet med din PC eller Mac, udendørs med en smartphone eller derhjemme via tabletten – får man et konstant samlet overblik over hele virksomheden. 

Alt personale har, døgnet rundt, mulighed for fx at tjekke bookinger, rengøringslister, add-on bestillinger, personaleopgaver osv. via en internetbrowser.

Hos OCTOPUS kan vores kunder få alle de brugere, som de måtte have behov for – uden merbetaling og selvfølgelig skræddersyet til hver bruger efter behov. Fx giver det mening at lønmedarbejderen har adgang til timeregistreringerne pr. medarbejder, men ikke til at oprette produkter i take away-shoppen – og omvendt giver det mening at rengøringspersonalet ved, hvornår gæster er tjekket ud, men det er der ikke behov for at tjenerne i restauranten ved. Det handler både om virksomhedens håndtering af personfølsomme oplysninger, men i den grad også om at passe på jeres virksomhed og system, så alle medarbejdere ikke kan ændre i andre afdelingers informationer, arbejdsgange og struktur.