Med OCTOPUS får du fri adgang til utrolig mange statistikker

Rapporter med belægningsprocenter, booking-historik, omsætningsrapporter m.fl. kan leveres som alm. data samt grafiske pivottabeller. Derudover kan den elektroniske indrapportering til fx Danmarks Statistik også automatiseres.

I skrivende stund har vi over 20 forskellige
– og flere kommer løbende til.

Eksempler på statistikker:

Statistik pr. værelse 

Her kan du ved lynhurtig datosøgning se, hvordan din gæstebelægning pr. værelse har været. Har hotellet ofte 1 person pr. værelse er det måske typisk forretningsrejsende, der har travlt om morgenen.

Er der mange med 2 personer, tyder det ofte på, at jeres hotel er populært for par – måske I skal fokusere ekstra på romantikken og fx sælge dem en god middag som add-on. 

Er der ofte mange gæster på ét værelse er du sikkert populær hos familier – Måske et par brætspil i receptionen, en børnevenlig morgenmad eller flyers fra lokale aktiviteter vil glæde dine gæster. 

 

Omsætningsrapporten

Formålet med udtræk af denne statistik er at give et simpelt og overskueligt indblik i, hvad der reelt bliver tjent pr. booking.

Ved at indsætte jeres egne udgifter for fx morgenmad, linnedpakke, kommisionsbetalinger, rengøring m.m. får I en nettosum, som I kan navigere ud fra.

På den måde kan I hele tiden følge med i, om I tjener nok pr. værelse eller om der er behov for justeringer.