totalsystemet til hotel- og restaurationsbranchen

For knap 8 år siden købte Thorben G. Jensen, CEO hos OCTOPUS, en bygning, som skulle indrettes med 10-15 hotelværelser i forskellige størrelser.

Meget hurtigt fandt han ud af, at branchen manglede et billigt, solidt og moderne totalsystem, som kunne følge med tidens tendenser og ikke mindst have samme fart, som idéerne på hotellet blev sat i værk.

Tålmodigheden under lange supportventetider ved besværlige systemer, som kun kunne det halve af, hvad der var af udfordringer på hotellet, slap op – Thorben tog en beslutning om selv at udvikle et hotel- og restaurantsystem.

I dag kalder vi det OCTOPUS og tilbyder hoteller og restauranter et totalsystem, der både er brugervenligt, hurtigt, stabilt og ikke koster en formue.

Vores kombination af kunder, en branche i konstant udvikling og egen udviklingsafdeling har givet os et system af høj kvalitet.

Ved den mindste idé fra vores personale samt nye krav fra kunder eller gæster, er der ikke lang vej til færdig løsning. Dét kan vi, fordi vi forstår udfordringerne og har et stærkt og ikke mindst dygtigt in-house team.  

vi giver gerne en gratis og uforpligtende demo:

Eksempler på integrationer

– som vores kunder har foreslået og vi derefter har udviklet til alle brugere af OCTOPUS:

Bookingportaler

Vi har igennem tiden skabt mange gode integrationer til diverse OTA’er. Der kommer løbende flere til, i takt med popularitet og efterspørgsel. Bestiller dine gæster via en bookingportal, vil OCTOPUS automatisk reservere værelset og dermed undgår I overbooking – det opdateres straks hos alle de andre bookingportaler I har valgt, hvis der fx er udsolgt eller I har ændret i priserne.

Pt. har vi lige knap 20 forskellige bookingportaler, som vi har direkte integration til
– flere kommer løbende til, som behovet hos vores kunder opstår.

Betalingsløsninger

Med e-conomic bliver håndtering og bogføring af fakturaer og kvitteringer nemmere end nogensinde før. Alle betalinger linkes til kundekonti, og alle betalinger, kasserapporter og fakturaer overføres automatisk til dit e-conomic system.

Med OCTOPUS Kasseapparat har du desuden mulighed for at integrere din NETS betalingsterminal med OCTOPUS, så alle transaktioner automatisk blive registreret i systemet.

Hvis I skal have en betalingsløsning uden de fysiske terminaler er det Vibrant, I skal kigge efter. Her foregår betaling trådløst og direkte på en Android-telefon. Selvfølgelig fuld integreret med OCTOPUS.

Danmarks Statistik

Med få klik kan du nemt indberette de lovpligtige data til Danmarks Statistik. Alle dine data er elektroniske og systemet kan derfor straks lave den korrekte statistik for den valgte periode.

OCTOPUS HEAT™

Med DANFOSS Ally™ termostaterne kan der spares mindst 30% på energiregningen. Termostaterne er nemme at installere og kører automatisk op og ned i temperatur alt efter, hvad I har indstillet dem til i OCTOPUS-systemet. Fx nattesænkning og lav varme på ledige værelser.

Elektroniske låse

Gæster kan opleve meget vente- og rejsetid, inden de når til jeres hotel. De fortjener ikke også at skulle stå i kø ved receptionen, for at få en fysisk nøgle udleveret – som de igen skal stå i kø for at aflevere ved check-ud; Giv dine gæster mulighed for at benytte døren med en PIN-kode.

Alle låse kan synkroniseres med OCTOPUS og giver en kæmpe tids- og økonomisk besparelse. På den måde er der mere tid til at servicere gæsterne, så de får den bedste oplevelse hos jer.