Er I så nervøse for overbooking og forkerte priser, at I tyr til manuel indtastning...

 – og efterfølgende bruger en masse tid på at dobbelttjekke bookinger af fx værelser og bordreservationer?

Måske det er på tide, at OCTOPUS gør al arbejdet for jer, så I kan bruge tiden på den personlige service for jeres gæster

Vores brugervenlige system sørger for, at jeres bookinger fra online bookingportaler (Booking.com, Hotels.com, Expedia m.fl.), automatisk opdateres hos jer – og holder selvfølgelig alle bookingportaler synkroniserede med både priser og ledige værelser, så overbooking undgås.

OCTOPUS har direkte integration med følgende bookingportaler:

Med OCTOPUS får I en fleksibel, visuel oversigt over værelsesbestillinger, priser og ledighed med nemt skift til andre tidsperioder og hurtig opdatering af fx priser. 

GRATIS ONLINEBOOKING

Hos OCTOPUS tilbyder vi alle kunder en gratis onlinebooking som man kan linke til direkte fra egen hjemmeside. Her kan gæster nemt booke deres ophold eller bord, som automatisk vil blive registreret i vores system.

Statistik følger med 

Rapporter med belægningsprocenter, booking-historik, omsætningsrapporter m.fl. følger helt automatisk med – og leveres som udgangspunkt altid som alm. data samt grafiske pivottabeller.

Systemet taler 10 sprog

Har du ikke-dansktalende personale eller gæster? Systemet kan automatisk oversætte jeres system og fx de mails og regninger, I sender ud til gæsterne.

Ring til os på 73 700 100 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud