Ingen fortjener binding - OCTOPUS PMS

Ingen fortjener binding

Ét samlet system til hele dit hotel, din restaurant, café, bar, campingplads, bed and breakfast etc. behøver slet ikke at koste kassen – og binding burde aldrig være nødvendigt!

Desværre oplever vi stadig, at dette er situationen hos rigtig mange i hotel- og restaurationsbranchen. Vi synes ærligt talt at det er HELT urimeligt at binde kunder til et produkt i flere år.

Hos OCTOPUS har vi ingen binding på vores totalsystem. Det betyder, at vi hver dag skal leve op til både vores egne og kundernes forventninger og yde vores bedste – uanset om vi er i udviklingsafdelingen, tager telefonen i supporten eller hjælper kunder med bogføringen.

Vi oplever mange i branchen, der gerne vil skifte system, men som desværre er bundet af en umenneskelig lang kontrakt på et uforståeligt sprog for alle andre, som ikke har en lang juridisk baggrund. Typisk opdages binding og ekstraudgifter ikke, fordi det er skjult enormt godt i salgsmaterialet.

 

VI VIL AFSKAFFE BINDINGEN

Derfor tilbyder vi alle, som er bundet af en kontrakt ved et andet PMS-system, følgende: 
Ved at sende en bekræftelse på jeres opsigelse hos nuværende udbyder, giver vi jer fuld adgang til alle fordele med OCTOPUS inkl. oplæring for 995,- pr. måned indtil jeres bindingsperiode er afsluttet.

Denne pris er uanset jeres antal værelser. Herefter vil prisen være efter antal værelser, som I kan se her.

Som alle andre kunder får I selvfølgelig også adgang til fri support samt en direkte vagtlinje til os, hvis der sker noget presserende uden for normal kontortid. 

Vi hjælper jer selvfølgelig også med konverteringen fra jeres tidligere system, så I hurtigst muligt kan komme videre med jeres nye hverdag med OCTOPUS.